VII edycja – 2019

9 Czerwca, 2020
Mądry Start 2019/20 - składanie raportów z wydatkowania środków

Jeszcze tylko do 30 czerwca rodzice Stypendystów Fundacji Tesco mogą wydatkować środki w ramach stypendium edukacyjnego Mądry Start. Raport z wydatkowanych środków należy złożyć do dnia 13 lipca poprzez generator dostępny na stronie  www.wnioski.fundacjatesco.pl .

21 Kwietnia, 2020
Dodatkowy wpis w regulaminie tegorocznego programu stypendialnego "Mądry Start"

W związku z wystąpieniem nadzwyczajnych okoliczności jakimi jest wprowadzenie w dniu 20 marca 2020 roku na podstawie Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 20 marca 2020 roku w sprawie ogłoszenia na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej stanu epidemii, a co z tym związane czasowe zamknięcie placówek edukacyjnych i sportowych Fundacja Tesco postanowiła wprowadzenić do Regulaminu projektu Mądry Start dodatkowy wpis odnośnie uelastycznienia limitu wydatków na część socjalną za pomocą Aneksu do Regulaminu.

23 Października, 2019
Znamy stypendystów tegorocznego programu "Mądry Start"

W roku szkolnym 2019/20 stypendium edukacyjne w ramach programu "Mądry Start" Fundacji Tesco otrzyma aż 90 zdolnych uczniów pracowników Tesco Polska. Poniżej znajdziecie listę Stypendystów 7 edycji.

10 Września, 2019
Mądry Start 2019 - przedłużenie terminu zgłaszania wniosków

Kolejna edycja programu stypendialnego Mądry Start trwa. Pracownicy Tesco Polska Sp. z o.o. mogą wnioskować o przyznanie stypendium dla swoich dzieci do dnia 25 września 2019 roku. Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z Regulaminem projektu oraz przesłaniem wniosku poprzez generator dostępny na stronie: www.wnioski.fundacjatesco.pl .

16 Sierpnia, 2019
Mądry Start 2019 - zgłoś swoje dziecko do programu stypendialnego

Kolejna edycja programu stypendialnego Mądry Start trwa! Już dziś zapoznaj się z Regulaminem , wejdź na stronę www.wnioski.fundacjatesco.pl i zgłoś swoje dziecko do programu. Na dzieci pracowników Tesco Polska czeka 100 stypendiów edukacyjnych po 2 000,00 zł każde.