VI edycja

31 Lipca, 2019
Znamy wyniki szóstej edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

W szóstej edycji wsparcie otrzymało 375 inicjatyw społecznych w całej Polsce. Podczas głosowania klienci sklepów Tesco oddali łącznie 5 254 335 głosów na zakwalifikowane projekty. Więcej informacji o programie „Decydujesz, pomagamy” oraz opisy zwycięskich projektów znajdują się na stronie internetowej:  www.tesco.pl/pomagamy .

17 Czerwca, 2019
"Decydujesz, pomagamy" - trwa etap głosowania

Od 17 czerwca do 14 lipca wszyscy mieszkańcy i zaangażowani w życie społeczne działacze mogą głosować na najciekawsze inicjatywy społeczne w swoim regionie. W 125 klastrach, które swoim zasięgiem obejmują całą Polskę, zostaną przyznane granty sfinansowane przez Fundację Tesco o wartości 5 000, 3 000 i 1 000 zł na realizacje lokalnych pomysłów.

14 Maja, 2019
Kolejne setki wniosków zgłoszone do programu "Decydujesz, pomagamy"

W poniedziałek 13 maja zakończył się etap zgłaszania wniosków do kolejnej, szóstej edycji programu "Decydujesz, pomagamy". Spłynęło do nas aż 710 aplikacji, z opisami Waszych pomysłów na lokalne zmiany. Najbliższy miesiąc to czas pracy Komisji, która wyłoni z przesłanych aplikacji  375 projektów, które wezmą udział w głosowaniu, które odbywać się będzie w sklepach Tesco w całej Polsce. Już 13 czerwca poznamy organizacje i projekty, które będą walczyć o granty w wysokości 5000, 3000 i 1000 zł.

29 Kwietnia, 2019
Przedłużenie zgłoszeń do VI edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

Przed aktywnymi mieszkańcami i organizacjami społecznymi pojawiła się dodatkowa szansa na zgłoszenie pomysłów na inicjatywy społeczne w swoim regionie. Termin zbierania zgłoszeń do VI edycji programu „Decydujesz, pomagamy” został przedłużony do 13 maja 2019 roku, do godziny 17.00.

1 Kwietnia, 2019
375 grantów dla organizacji społecznych z całej Polski – rozpoczęła się VI edycja programu „Decydujesz, pomagamy”

Wędrówki Nordic Walking, cykl Warsztatów Rękodzielniczych czy Szkolenia dla osób 40+ z pisania blogów – w ciągu 3 lat trwania programu „Decydujesz, pomagamy” Fundacja Tesco wraz z Tesco Polska wsparła aż 1 190 projektów społecznych. Każdy z nich był realnym wsparciem dla mieszkańców naszego kraju. Od 1 kwietnia lokalne społeczności mogą po raz kolejny zawalczyć o granty na projekty zmieniające ich otoczenie. W VI edycji programu czeka 375 grantów.