V edycja

6 Marca, 2019
Znamy zwycięskie inicjatywy V edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

Ogłoszono zwycięzców V edycji programu grantowego „Decydujesz, pomagamy”! Fundacja Tesco wraz z Tesco Polska wesprze 375 najciekawszych inicjatyw społecznych. Od 2016 roku, w ciągu pięciu edycji programu sieć handlowa wsparła aż 1 190 projektów społecznych, które przyniosły korzystne zmiany w naszym najbliższym otoczeniu.  Więcej informacji o programie „Decydujesz, pomagamy” oraz opisy zwycięskich projektów znajdują się na stronie internetowej: www.tesco.pl/pomagamy .

21 Stycznia, 2019
Rusza etap głosowania na lokalne inicjatywy, które nagrodzimy grantami w V edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

Od 21 stycznia do 17 lutego wszyscy mieszkańcy Polski mogą głosować na najciekawsze inicjatywy społeczne w swoim regionie, które otrzymają dofinansowanie w ramach programu „Decydujesz, pomagamy”. W V edycji programu organizowanego przez Tesco, 375 organizacji społecznych otrzyma granty na realizację lokalnych projektów.

19 Listopada, 2018
Etap zgłaszania wniosków w V edycji programu "Decydujesz, pomagamy" przedłużony!

Przed wszystkimi aktywnymi mieszkańcami pojawiła się dodatkowa szansa! Zbieranie zgłoszeń do V edycji programu „Decydujesz, pomagamy” zostało przedłużone do 28 listopada!

10 Października, 2018
Ruszyła V edycja programu "Decydujesz, pomagamy"!

To już kolejny raz, kiedy Tesco Polska wraz z Fundacją Tesco zaprasza organizacje oraz grupy nieformalne do programu "Decydujesz, pomagamy". Szczęśliwe historie nie piszą się same, dlatego na Wasze projekty przygotowaliśmy granty na łączną kwotę aż  1 125 000 złotych.