IV edycja

19 Czerwca, 2018
375 nagrodzonych inicjatyw społecznych - znamy zwycięzców IV edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

Znamy zwycięzców IV edycji programu społecznego „Decydujesz, pomagamy”. Fundacja Tesco wraz z Tesco Polska wesprą aktywnych mieszkańców kraju grantami o łącznej sumie 1 125 000 złotych. Tym samym w Polsce zrealizowanych zostanie 375 inicjatyw społecznych, wpływających na poprawę kondycji najbliższego otoczenia.

12 Kwietnia, 2018
Zakończyliśmy etap składania wniosków do IV edycji programu grantowego “Decydujesz, pomagamy”

Dziękujemy wszystkim organizacjom, instytucjom i grupom nieformalnym, które zgłosiły swoje projekty do programu. Już 7 maja rozpoczynamy etap głosowania, po którym dowiemy się, jakie inicjatywy sfinansuje Fundacja Tesco.

19 Marca, 2018
Ostatnie dni zgłoszeń projektów społecznych do programu grantowego „Decydujesz, pomagamy!

Przypominamy, że trwa IV edycja programy społecznego „Decydujesz, pomagamy”. Aktywni mieszkańcy i organizacje społeczne z całej Polski jeszcze przez kilka dni mają szansę na zgłoszenie pomysłów na inicjatywy społeczne w swoim regionie. Na ich realizację mogą zdobyć granty o łącznej sumie 1 125 000 złotych.

21 Lutego, 2018
W czwartej edycji programu „Decydujesz, pomagamy” do wygrania łącznie aż 1 125 000 złotych!

Aktywni mieszkańcy już po raz czwarty mają okazję otrzymać finansowe wsparcie na realizację lokalnych projektów społecznych. W puli nagród jest łącznie aż 1 125 000 zł.