IV edycja - 2015

26 Kwietnia, 2016
Nasza Fundacja kolejny raz pomogła małym Pacjentom

Dzięki hojności uczestników, wolontariuszy i darczyńców IV Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco Dzieciom doposażony został Szpitalny Oddział Ratunkowy Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Zakupiony za  ponad 142 tys. złotych sprzęt ratuje  zdrowie i życie dzieci.

16 Września, 2015
142 129,84 zł dla Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie!

Biegi Charytatywne organizowane przez Fundację Tesco Dzieciom to wydarzenia niezwykłe – łączą amatorów i profesjonalistów, dzieci i dorosłych. W dniu biegu najważniejszy jest nie wynik, a pomoc dzieciom – małym pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. IV Bieg Charytatywny przechodzi właśnie do historii jako wydarzenie podczas którego pobiliśmy wszystkie możliwe rekordy – pobiegło z nami 1500 osób i zebraliśmy 142 129,84 zł!

9 Września, 2015
Koszulka, która połączyła wiele ludzi

Kiedy w kwietnią spotykaliśmy się z pacjentami Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie, nawet nie pomyśleliśmy, że zaprojektowana przez nich koszulka zrobi tyle pozytywnego zamieszania i tak wiele osób zechce zaangażować się w nasz projekt. Kto do nas dołączył?! Wiele znanych i lubianych osób – zresztą zobaczcie sami!

2 Września, 2015
Odliczamy!

Jeszcze tylko kilka i odbędzie się IV Bieg Charytatywny Fundacji Tesco Dzieciom! Po raz kolejny pomożemy małych pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie – w tym roku naszym celem jest zakup sprzętu medycznego i wyposażenie Szpitalnego Oddziału Ratunkowego.

1 Września, 2015
IV Bieg Charytatywny, co każdy o nim wiedzieć powinien!

Jeszcze dwa tygodnie i spotkamy się na krakowskich Błoniach, aby po raz czwarty pobiec dla małych pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie.

6 Sierpnia, 2015
Biegasz, aby...

...dobrze wyglądać? Być zdrowym? Super! Biorąc udział w IV Biegu Charytatywnym Fundacji Tesco Dzieciom dbasz o zdrowie nie tylko swoje, ale także małych pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala w Krakowie-Prokocimiu. Stajesz się częścią naszej biegowej rodziny i wraz z Fundacją Tesco Dzieciom biegasz, by pomagać najmłodszym.