Zostań Wolontariuszem

Jeśli lubisz działanie dla wspólnego celu, jesteś osobą zaangażowaną i odpowiedzialną, a bieganie jednak niekoniecznie jest dla Ciebie - dołącz do organizatorów biegu i zostań Wolontariuszem! Każda para rąk do pracy na pewno się przyda!

Kto może być wolontariuszem?

Każdy, kto ma zapał i ochotę, by podzielić się swoim czasem i umiejętnościami - bez względu na wiek. Wolontariusze z ubiegłych lat wspominają to jako niezapomnianą i niesamowitą przygodą. Przyjmujemy zarówno indywidualne, jak i zespołowe zgłoszenia! Co więcej, możecie zapisać się na wolontariat na piątek 31 sierpnia, sobotę 1 września, albo na oba te dni - pracy nie zabraknie!

Jakie zadania czekają na wolontariusza podczas Biegu?

Lista zadań Wolontariuszy jest długa - od pomocy przy przeprowadzeniu biegów, przez rozdawanie medali i wody dla biegaczy na mecie, po obsługę punktów wodnych, czyli wsparcie na trasie. Osoby, które lubią pracę z dziećmi - zapraszamy do pomocy przy przeprowadzeniu Biegów Dzieci - kategorii wiekowych jest sporo, a najmłodsi biegacze angażują się w te biegi z niesamowitą energią i radością. Cierpliwe osoby, którym niestraszne trudne pytania odnajdą się w Punkcie Informacyjnym lub Biurze Zawodów. Pomoc potrzebna będzie także przy obsłudze Depozytu, gdzie Biegacze będą przechowywać swoje rzeczy, a także przy obsłudze sceny - gdzie nagradzani będą najszybsi Biegacze. Jak widzicie - będzie co robić! Jeśli macie inne umiejętności i doświadczenia - opiszcie je i wskażcie obszary, w których czujecie się pewnie - postaramy się dopasować Wasze zadania do potrzeb.

Jak się zapisać?

Już dziś napisz do nas - kontakt@fundacjatesco.pl. W wiadomości koniecznie opiszcie obszary, w które chcielibyście się zaangażować.

Jeśli jesteś Pracownikiem Tesco Polska Sp. z o.o. zapraszamy do zaangażowania się w działania Fundacji Tesco w ramach Wolontariatu Pracowniczego. Więcej informacji znajdziecie na MojeTesco. Tam także znajdziecie formularz do zgłaszania swojego udziału w Wolontariacie podczas Biegu.

*Przesyłając zgłoszenie wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Fundację Tesco z siedzibą w Krakowie, przy ul. Kapelanka 56, 30-347 Kraków, w celu obsługi zgłoszenia, w tym udzielenia odpowiedzi na zadane przeze Ciebie pytania lub ustosunkowania się do zgłoszonych przeze Ciebie uwag lub zastrzeżeń. Oświadczasz, ze zapoznałaś(-eś) się z pouczeniem dotyczącym prawa dostępu do treści swoich danych i możliwości ich poprawiania. Jesteś świadomy(-a), iż Twoja zgoda może być odwołana w każdym czasie.
Administratorem danych jest Fundacja Tesco z siedzibą w Krakowie, przy ul. Kapelanka 56, 30-347 Kraków. Dane osobowe zbierane są wyłącznie w celu ich przetwarzania dla obsługi zgłoszeń kontaktowych, w tym udzielenia odpowiedzi na zadane pytania lub ustosunkowania się do zgłoszonych uwag lub zastrzeżeń. Dane nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy o ochronie danych osobowych. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści jej danych oraz możliwość ich poprawiania. Dane są podawane przez osoby, których dotyczą, dobrowolnie.