28 Lipca, 2018
Biegiem, po zapisy!

Już ponad 1800 osób spotka się 1 września na linii startu Biegu Głównego, Rodzinnego, na Szpilkach oraz na biegach dzieci. Wrażeń na pewno nie zabraknie! Oprócz rodzinnej atmosfery gwarantujemy świetną zabawę, masę atrakcji i sportowych, biegowych wrażeń. Dołącz do nas i... biegnij zapisać się na 7. Bieg Charytatywny Fundacji Tesco!

20 Lipca, 2018
Poznajcie Pana C.

Pan C. - to bohater tegorocznego 7. Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco. Ten wesoły stworek wspomaga i poprawia pracę nerek i serca chorych noworodków i niemowląt. Jest on niezwykle pomocny w intensywnej terapii i ratowaniu życia bardzo małych pacjentów.

10 Lipca, 2018
Carpe Diem, Biegiem!

Kilka lat temu włoski naukowiec Claudio Ronco skonstruował sztuczną nerkę. Wynalazca nazwał ją „CARPEDIEM”, co po łacinie znaczy „chwytaj dzień” i jest skrótem od angielskiego CArdio Renal PEdiatric DIalysis Emergency Machine. Ta zminiaturyzowana sztuczna nerka jest niezwykle istotna w intensywnej terapii i ratowaniu życia małych pacjentów.

23 Czerwca, 2018
Ruszyły zapisy na 7. Bieg Charytatywny Fundacji Tesco

Kolejna edycja Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco zbliża się wielkimi krokami! 1 września na krakowskich Błoniach spotkają się mieszkańcy Krakowa, koleżanki i koledzy z Tesco, jak i wszyscy miłośnicy biegania, którzy połączą swoje siły i sportowe pasje, by wspomóc najmłodszych potrzebujących – pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Zapisz się na bieg już dziś!