Święta oczami Twojego dziecka!

1 Grudnia, 2020
  Aktualności

Konkurs „Radość świąt Bożego Narodzenia” to już tradycja dla dzieci pracowników Tesco. Dziś rozpoczyna się kolejna edycja. Może to Twoja pociecha zostanie w niej laureatem? Aby wziąć udział w konkursie, należy przesłać na adres Fundacji Tesco (ul. Kapelanka 56, 30-347 Kraków; z dopiskiem na kopercie „Radość świąt Bożego Narodzenia”) własnoręcznie wykonaną pracę plastyczną w dowolnej technice i formacie A4, przedstawiającą święta Bożego Narodzenia takie, jakie lubi Twoje dziecko. Może to być ubieranie choinki, rozpakowywanie prezentów, szaleństwo na śniegu lub inne aktywności, które sprawiają radość Waszym pociechom! Uwaga! Praca musi być zawierać imię i nazwisko oraz wiek dziecka, a także tytuł pracy, imię i nazwisko, numer telefonu i adres e-mail rodzica lub opiekuna prawnego. Do zgłoszenia należy dołączyć też specjalny formularz zgłoszeniowy, który pobierzecie poniżej. Na zgłoszenia czekamy do 14 grudnia!

Przy ocenianiu prac ważna będzie pomysłowość, kreatywność, walory artystyczne i samodzielność wykonania. Wszyscy uczestnicy zostaną podzieleni na dwie kategorie wiekowe:
– 0-5 lat
– 6-12 lat.

Na zwycięzców czekają wspaniałe nagrody! Komisja konkursowa wybierze i nagrodzi aż 10 najlepszych prac (po 5 z każdej grupy wiekowej) i możliwe że zostaną przyznane również wyróżnienia. Na podstawie najlepszych prac zostanie zrobiona kartka świąteczna, która trafi do fundacyjnych darczyńców, współpracujących firm oraz wolontariuszy. Mamy nadzieję, że dzieci zaskoczą nas swoją wyobraźnią. ????

regulamin-radosc-swiat-bozego-narodzenia-swieta-takie-jak-lubisz.pdf

zal-nr-1-oswiadczenie-opiekuna-prawnego-maloletniego-uczestnika-konkursu-2020.doc