Biegaj, jeźdź na rowerze, spaceruj i zbieraj kilometry dla szpitala!

7 Października, 2020
  Aktualności

W tym Bieg Charytatywny się nie odbył, ale nic straconego! W dalszym ciągu chcemy pomagać szpitalowi, tylko w nieco innej formie. W ramach naszego wyzwania i programu „Żyj zdrowo” Fundacja Tesco po przejechaniu/przejściu 10 000 km przez koleżanki i kolegów z Tesco wesprze Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie kwotą… 10 000 zł, którą szpital przeznaczy na zakup pulsometrów Nellcor.

Naszą inicjatywę możecie wesprzeć, biegając, spacerując albo jeżdżąc na rowerze swoimi ulubionymi trasami w całej Polsce. Do osiągnięcia celu brakuje nam jeszcze 9300 km, ale wierzymy, że wspólnie możemy tego dokonać i osiągnąć zamierzony cel. :)

Wystarczy tylko ściągnąć aplikację RUNTASTIC (instrukcję instalacja znajdziecie poniżej), dołączyć do specjalnej grupy i wprawić się w ruch. Wyzwanie trwać będzie do końca października – koniecznie do niego dołączcie i zachęćcie do tego koleżanki i kolegów ze swojego działu. :)

Jak dołączyć do akcji?
1. Ściągnij aplikację RUNTASTIC, która jest dostępna na systemy Android i iOS (kliknij w link):
– Apple
– Google Play
2. Zarejestruj się.
3. Po uruchomieniu aplikacji dołącz do grupy przy użyciu tego linku.
4. Pomagaj razem z nami! :)