Mądry Start 2020- zgłoś swoje dziecko do programu stypendialnego

16 Sierpnia, 2020

Program stypendialny „Mądry Start” stworzony został z myślą o dzieciach pracowników Tesco Polska. W ciągu 7 lat Fundacja Tesco wsparła 742 zdolnych i ambitnych młodych osób. Stypendia edukacyjne to nagroda za wzorowe zachowanie, bardzo dobre wyniki w nauce i aktywność społeczną, ale także niezbędna pomoc w rozwijaniu pasji i zainteresowań.

By zgłosić swoje dziecko do programu Mądry Start 2020/21 należy:
1) zapoznać się z Regulaminem Programu Stypendiów Edukacyjnych "Mądry Start" oraz notą informacyjną dotyczącą przetwarzania danych osobowych w programie,

2) wejść na stronę www.wnioski.fundacjatesco.pl,

3) skompletować wszelkie wymagane dokumenty zgodnie z Regulaminem i wypełnić wniosek poprzez elektroniczny generator. Etap składania wniosków trwa do 25 września 2020 roku.

Kolejnym krokiem będzie weryfikacja zgłoszonych wniosków. Osoby, które zgodnie z Regulaminem kwalifikują się do Programu i otrzymają stypendium w tegorocznej edycji poznamy już w październiku.

Mądry Start 2020/21 to aż 80 stypendiów po 2000 zł każde, które można wydatkować przez okres roku szkolnego 2020/21.

REGULAMIN PROGRAMU STYPENDIÓW EDUKACYJNYCH MADRY START 2020