Znamy wyniki szóstej edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

31 Lipca, 2019
  Aktualności      VI edycja - 2019

Liczba głosów i zaangażowanie w każdej edycji utwierdzają nas w przekonaniu, że Decydujesz, pomagamy to program ważny dla naszych klientów, pracowników i osób chcących zmieniać swoje najbliższe otoczenie. Postawiliśmy sobie ambitne cele w obszarze wsparcia lokalnego i cieszy nas, że możemy być częścią realnych zmian w tych społecznościach mówi Daria Kulińska, Prezes Fundacji Tesco. Aktywna promocja kluczem do sukcesu

W ramach VI edycji programu przyznano również 5 dodatkowych grantów w wysokości
2 000 zł dla laureatów konkursu na promocję. Aktywne działania w Social Mediach, promocja w sklepach Tesco czy nawiązanie współpracy z lokalnymi mediami zostały nagrodzone ekstra dofinansowaniem, które organizacje mogą przeznaczyć na cele ogólne statutowe lub na działania związane z projektem realizowanym w ramach programu „Decydujesz, pomagamy”.

Więcej informacji o programie „Decydujesz, pomagamy” oraz opisy zwycięskich projektów znajdują się na stronie internetowej: www.tesco.pl/pomagamy.

„Każdy, nawet najmniejszy pomocny gest ma wielkie znaczenie” to wartość leżąca u podstaw Strategii Pomocnych Gestów Tesco. Program „Decydujesz, pomagamy” jest odpowiedzią na oczekiwania, by duże firmy były odpowiedzialnymi członkami lokalnej społeczności i wspierały potrzeby mieszkańców w Polsce realizowane w ramach projektów mogących dotyczyć m.in. edukacji, promocji zdrowego stylu życia, rewitalizacji przestrzeni miejskich, aktywizacji osób starszych, działań na rzecz zwierząt i środowiska naturalnego czy pielęgnowania lokalnych tradycji.