Warto być z nami 1 września na krakowskich Błoniach

24 Sierpnia, 2018
  Aktualności      VII edycja - 2018

Na końcu wpisu znajdziecie film, w którym prof. Przemko Kwinto przybliża w kilku zdaniach rolę urządzenia Carpediem, które zostanie zakupione w ramach 7. Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco. To niezwykłe urządzenie będzie używane zarówno na oddziale nefrologii, jak i kardiologii, kardiochirurgii oraz intensywnej terapii najmłodszych pacjentów Szpitala.

Ale warto być z nami w ten dzień także z innych powodów. Na naszych Biegaczy czekają liczne atrakcje, a dla najszybszych także nagrody rzeczowe. Wśród nich - coś specjalnego dla biegaczy - zegarek Polar M200.

Jednym ze Sponsorów nagród podczas 7. Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco jest firma Sport Konsulting, wyłączny dystrybutor urządzeń marki Polar w Polsce. Zegarek sportowy Polar M200 pozwala na skorzystanie ze specjalnego, indywidulanie dostosowanego  Programu Treningu Biegowego dostępnego w serwisie Polar Flow.

Mamy także przygotowane nagrody i niespodzianki dla najmłodszych uczestników, najszybszych biegaczy, ale też mniej "sportowi" goście naszego wydarzenia znajdą coś dla siebie w Miasteczku Biegowym. Bądźcie z nami już za kilka dnia! Do zobaczenia! :)