Mądry Start 2018 - ruszamy z naborem wniosków

7 Sierpnia, 2018
  Aktualności      VI edycja - 2018

Program stypendialny „Mądry Start” dedykowany jest dzieciom pracowników Tesco Polska. Przez 6 lat Fundacja Tesco wsparła 561 zdolnych i ambitnych młodych osób. Stypendia edukacyjne to nagroda za wzorowe zachowanie, bardzo dobre wyniki w nauce i aktywność społeczną, ale także niezbędna pomoc w rozwijaniu pasji i zainteresowań.

By zgłosić swoje dziecko do programu Mądry Start 2018 należy:
1) zapoznać się z Regulaminem Programu Stypendiów Edukacyjnych "Mądry Start" 2018 oraz notą informacyjną dotyczącą przetwarzania danych osobowych w programie,

2) wejść na stronę www.wnioski.fundacjatesco.pl,

3) skompletować wszelkie wymagane dokumenty zgodnie z Regulaminem i wypełnić wniosek poprzez elektroniczny generator. Etap składania wniosków trwa do 16 września 2018 roku.

Kolejnym krokiem będzie weryfikacja zgłoszonych wniosków. Osoby, które zgodnie z Regulaminem kwalifikują się do Programu i otrzymają stypendium w tegorocznej edycji poznamy już w październiku.

Mądry Start 2018 to aż 100 stypendiów po 2000 zł każde, które można wydatkować przez okres roku szkolnego 2018/19.