Biegiem, po zapisy!

28 Lipca, 2018
  Aktualności      VII edycja - 2018

Planowana ilość uczestników wydarzenia to 2400 osób dorosłych oraz 800 dzieci. Uczestnikami wydarzenia, oprócz środowiska krakowskich biegaczy i osób zainteresowanych tematami biegania, będą także rodziny biegaczy, lokalne społeczności, pracownicy i studenci Uniwersytetu Jagiellońskiego oraz pracownicy i rodziny pracowników firm, które są Partnerami Biegu. Dla uczestników planowane są 4 rodzaje biegów: Bieg Główny na dystansie 10 km dedykowany biegaczom i osobom zainteresowanym bieganiem, Bieg Rodzinny wokół Błoń na dystansie 3,5 km dedykowany rodzinom z dziećmi oraz biegaczom amatorom; Bieg na Szpilkach na dystansie 100 m dedykowany osobom, które lubią nieprzeciętne wyzwania i są gotowe spróbować sił biegowych na co najmniej 7 cm ‘szpilce’ oraz Biegi Dzieci na różnych dystansach w zależności od kategorii wiekowej. Przewidujemy osiem kategorii wiekowych dla dzieci – na dystansach od 50 m dla 3 latków, do 300 m dla dzieci w wieku 10 lat.

Już dziś wejdź na stronę https://zapisy.sts-timing.pl/355/ i dołącz do naszej biegowej drużyny!
Widzimy się na starcie już 1 września! ;)