Ruszyły zapisy na 7. Bieg Charytatywny Fundacji Tesco

23 Czerwca, 2018
  Aktualności      VII edycja - 2018

Kolejna edycja Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco zbliża się wielkimi krokami! 1 września na krakowskich Błoniach spotkają się mieszkańcy Krakowa, koleżanki i koledzy z Tesco, jak i wszyscy miłośnicy biegania, którzy połączą swoje siły i sportowe pasje, by wspomóc najmłodszych potrzebujących – pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Zapisz się na bieg już dziś!

7. Bieg Charytatywny Fundacji Tesco będzie nie lada wydarzeniem zarówno dla wytrawnych biegaczy, jak również dla ich rodzin i przyjaciół. Wystartować będzie można w biegach: Głównym na dystansie 10 km, Rodzinnym o długości 3,5 km, Biegu na Szpilkach na 100 m i biegach dla dzieci. Wszyscy chętni będą mogli również wziąć udział w licznych warsztatach, konkursach i atrakcjach promujących zdrowy tryb życia.

Zapisy na bieg, które ruszyły 22 czerwca, prowadzone są w systemie internetowym: https://zapisy.sts-timing.pl/355/.