1 125 000 złotych dla organizacji społecznych – oddaj głos na lokalną inicjatywę!

10 Maja, 2018
  Aktualności

Ruszył etap głosowania! Od 7 maja do 4 czerwca mieszkańcy Polski mogą głosować na najciekawsze inicjatywy społeczne, które otrzymają dofinansowanie w IV edycji programu Tesco „Decydujesz, pomagamy”. 375 organizacji społecznych otrzyma granty na realizację lokalnych projektów.

Od 7 maja klienci Tesco mogą głosować na – ich zdaniem – najatrakcyjniejsze i najbardziej potrzebne projekty w okolicy. Wystarczy do 4 czerwca zrobić zakupy w Tesco, a otrzymany wraz z paragonem żeton wrzucić do urny. Zgłoszone projekty dotyczą edukacji, promocji zdrowego stylu życia, rewitalizacji przestrzeni miejskich, aktywizacji niepełnosprawnych i osób starszych, działań na rzecz zwierząt i środowiska naturalnego, pielęgnowania lokalnych tradycji, a także wielu innych ciekawych obszarów.

Listę projektów, na które można głosować w sklepach Tesco w ramach IV edycji programu „Decydujesz, pomagamy” oraz dotychczasowo zrealizowane projekty można znaleźć na stronie www.tesco.pl/pomagamy