"Decydujesz, pomagamy" - ostatnie dni głosowania

31 Marca, 2017
  Aktualności

Program „Decydujesz, pomagamy” wkracza w finalną fazę. Jeszcze tylko do 4 kwietnia można zagłosować na projekt społeczny.

Organizacje w całej Polsce walczą o jeden ze 145 grantów, każdy w wysokości 5 000 zł. Za te pieniądze będą realizowały projekty społeczne wspierające lokalne społeczności i zmieniające ich najbliższe otoczenie.

Zasady głosowania są bardzo proste - w każdym sklepie Tesco klienci sieci za każde dokonane zakupy otrzymają specjalny żeton, który będą mogli wrzucić do urny konkursowej z trzema przegrodami. W ten sposób oddadzą głos na projekt, który ich zdaniem jest najlepszy i to właśnie on powinien otrzymać dofinansowanie na realizację. Zwycięży ten pomysł, który otrzyma najwięcej głosów. Finałowe wyniki i lista zwycięzców programu zostanie opublikowana 19 kwietnia 2017 na stronie: www.tesco.pl/pomagamy.

Szczegółowe informacje o programie „Decydujesz, pomagamy” można znaleźć na stronie internetowej:www.tesco.pl/pomagamy.