Znamy zwycięzców konkursu plastycznego Fundacji Tesco Dzieciom „Radość świąt Bożego Narodzenia”!

27 Listopada, 2015

To były długie obrady – na konkurs plastyczny spłynęło ponad 220 prac plastycznych wykonanych bardzo różnymi technikami. Wśród nich znalazło się kilka „perełek” – praca wykonanych z zapałek, ze sklejki, pojawił się nawet św. Mikołaj pod palmami!

Konkurs plastyczny „Radość świąt Bożego Narodzenia” zorganizowany został już po raz drugi. W tym roku na spłynęło do nas prawie 100 prac więcej niż w poprzedniej edycji. Wybór był naprawdę trudny – komisja konkursowa obejrzała dokładnie każdą z przesłanych prac plastycznych i zdecydowała, że oprócz nagród za I, II i III miejsce, przyzna kilka wyróżnień. Nagrody powędrują do autorów 31 prac przedstawiających najlepiej „Radość świąt Bożego Narodzenia”. W tym roku przyznaliśmy także  nagrodę dla najmłodszego uczestnika – 10-miesięcznej Hani!

Dziękujemy wszystkim autorom prac plastycznych i ich rodzicom. Pełną listę zwycięzców znajdziecie tutaj. Z rodzicami zwycięzców będziemy kontaktować się w najbliższych dniach.