I Bieg Charytatywny „Tesco Dzieciom” Pobiegnij z Fundacją dla dobra potrzebujących dzieci

24 Sierpnia, 2012
  Aktualności      Bieg Charytatywny      I edycja - 2012

Nie trzeba być szybkim i gibkim, aby wziąć udział w I Biegu Charytatywnym „Tesco Dzieciom”! Ale warunkiem koniecznym jest dobre serce - bo cały dochód z przedsięwzięcia przeznaczony zostanie na pomoc potrzebującym dzieciakom.

Bieg odbędzie się na dystansie 3,5 km, wokół krakowskich Błoni. To trasa, którą przebiec, przetruchtać lub po prostu przejść może każdy. Dlatego liczymy na obecność jak największej liczby osób. Bieg organizowany jest głównie z myślą o pracownikach Tesco, ich rodzinach i przyjaciołach, ale zapraszamy na niego każdego chętnego. Im więcej nas pobiegnie – tym więcej dzieciaków otrzyma pomoc Fundacji.

Pamiętajcie, że bieganie z Fundacją przynosi pomnożone zyski. Skorzysta na nim Wasze zdrowie, skorzystają potrzebujące dzieciaki, a dodatkowo – kilkadziesiąt osób spośród zawodników zakończy bieg z upominkiem! Bo oprócz nagród dla laureatów (trzy pierwsze miejsca w kategorii kobiet i mężczyzn), przygotowaliśmy również dużą pulę nagród pocieszenia.

Czekamy na Was 22 września w okolicach Skały Papieskiej (Błonia, od strony ul. 3 Maja). Bieg rozpocznie się o godz. 11.

Nie zwlekajcie, zarejestrujcie się już dzisiaj. Rejestracji do biegu można dokonać już teraz drogą elektroniczną >, bądź osobiście w dniu biegu (22 września) w godz. 9-10.50, w miejscu rozpoczęcia biegu. Opłata startowa uiszczana przez startujących (25 złotych – lub więcej, jeśli tylko startujący będą mieli taką możliwość), zostanie w całości przekazana na wsparcie działań statutowych Fundacji.

Spędźmy ten dzień wspólnie - zaproście na bieg Wasze rodziny, przyjaciół i znajomych. Przekonajmy wszystkich o tym, jak nasze serca są wielkie!

Do pobrania: Regulamin Biegu „Tesco Dzieciom”