II edycja

21 Kwietnia, 2017
Klienci Tesco oddali ponad 4,6 milionów głosów i wybrali projekty, które otrzymają granty w II edycji programu „Decydujesz, pomagamy”

Zakończyło się głosowanie w drugiej edycji programu „Decydujesz, pomagamy”, w którym oddano ponad 4,6 mln głosów. Spośród 410 projektów społecznych, klienci Tesco wybrali te najlepsze, które zostaną zrealizowane. Każdy z laureatów otrzyma 5.000 zł, dzięki którym będzie mógł wcielić w życie swój pomysł i poprawić jakość funkcjonowania najbliższego otoczenia.

31 Marca, 2017
"Decydujesz, pomagamy" - ostatnie dni głosowania

Jeszcze tylko 4 dni można głosować w konkursie "Decydujesz, pomagamy". Wrzucając żeton do urny wspierasz projekt społeczny, który ma szansę na nagrodę w wysokości 5 000 zł!

8 Marca, 2017
Rusza głosowanie w programie „Decydujesz, pomagamy”!

Do 4 kwietnia klienci sklepów Tesco będą decydować jaka inicjatywa prospołeczna powinna otrzymać dofinansowanie w programie „Decydujesz, pomagamy”. Do finału dostało się aż 410 organizacji, które otrzymają łącznie 750 000 zł .

20 Stycznia, 2017
Zobacz efekty I edycji programu "Decydujesz, pomagamy"

Pierwsza edycja programu „Decydujesz, pomagamy” przerosła nasze najśmielsze oczekiwania. Nie tylko ze względu na aktywizację mieszkańców i lokalnych społeczności, czego dowodem jest ponad 1000 zgłoszonych do programu projektów i aż 5,5 miliona głosów oddanych przez klientów Tesco. Jesteśmy pod wrażeniem samych rezultatów, czyli 160 zrealizowanych projektów: różnorodnych, ciekawych, innowacyjnych, które zmieniły na lepsze swoje otoczenie i wspierały mieszkańców w realizacji ich pasji.

2 Stycznia, 2017
Ruszyła II edycja Programu "Decydujesz, pomagamy"

Masz pomysł, jak zmienić świat wokół Ciebie? Weź udział w programie „Decydujesz, pomagamy", w którym Tesco wraz z Fundacją Tesco Dzieciom wesprze inicjatywy na rzecz lokalnych społeczności i przyzna granty aż  150 organizacjom  z całego kraju na łączną sumę  750 000 zł .