III edycja - 2014

20 Lutego, 2015
Nowa sala rehabilitacyjna zachwyciła małych pacjentów i lekarzy

Podczas III Biegu Charytatywnego zebraliśmy ponad 120 tys. zł, które zostały przekazane na remont i wyposażenie sali rehabilitacyjnej Zakładu Fizjoterapii Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Każda złotówka została naprawdę dobrze wykorzystana.

29 Października, 2014
120 362,50 zł to ostateczny wynik III Biegu Charytatywnego Fundacji Tesco Dzieciom. Kwota ta pozwoli na remont sali rehabilitacyjnej oraz zakup niezbędnego sprzętu dla Zakładu Rehabilitacji Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie-Prokocimiu

Z sali rehabilitacyjnej Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego korzysta ponad 180 dzieci dziennie – rocznie to kilkanaście tysięcy osób. To tu codziennie 40 fizjoterapeutów podejmuje walkę o ich zdrowie i prawidłowy rozwój. Aby działania przynosiły jak najlepsze rezultaty potrzebni są nie tylko wykwalifikowani specjaliści, ale również sprzyjające warunki – miejsce, które jest przyjazne dzieciom i sprawia, że choć trud wkładany w wykonywane ćwiczenia łagodzony jest przez przyjazne otoczenie. Dlatego też tak ważne jest wyremontowanie tego miejsca...

4 Września, 2014
Wybiegali ponad 78 tysięcy złotych dla Zakładu Fizjoterapii Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie!

Ponad tysiąc osób wzięło udział w III Charytatywnym Biegu Fundacji Tesco Dzieciom. W tym roku Fundacja zbierała środki na remont i doposażenie sali rehabilitacyjnej Zakładu Fizjoterapii Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Już teraz wiadomo że wysokość darowizny przekroczy 78 tys. złotych, ponieważ na konto Fundacji wciąż wpływają środki od darczyńców.

27 Sierpnia, 2014
Wielkie odliczanie trwa!

Bieg już za trzy dni, zapraszamy serdecznie na to wydarzenie. Nasza Fundacja już po raz trzeci jest organizatorem wyjątkowego biegu po zdrowie. Podobnie jak w poprzednich dwóch latach – i w tym roku pobiegniemy po zdrowie małych pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie. Wydarzenie będzie miało charakter charytatywny, zaś dochód z niego zostanie przeznaczony na doposażenie i remont Sali rehabilitacyjnej Szpitala.

21 Sierpnia, 2014
Biegnij, baw się, pomagaj!

Biegacze w każdym wieku, łączcie się! Biegnijmy, aby pomóc małym pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie-Prokocimiu. 30 sierpnia 2014 r. na krakowskich Błoniach odbędzie się III Bieg Charytatywny Fundacji Tesco Dzieciom. Nie biegasz? Nic straconego! Wśród licznych atrakcji każdy znajdzie coś dla siebie.  Biegnij, baw się, pomagaj! .

16 Lipca, 2014
Już dziś zgłoś swoje uczestnictwo w biegu – pomóż chorym dzieciom!

III Bieg Charytatywny Fundacji Tesco Dzieciom odbędzie się 30 sierpnia 2014 roku na krakowskich Błoniach. Zapisz się już dziś na stronie:  http://zapisy.ultimasport.pl/10  i pomóż małym pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie .

14 Maja, 2014
Zapraszamy na III Bieg Charytatywny Fundacji Tesco Dzieciom – spotkajmy się 30 sierpnia 2014 r. na krakowskich Błoniach!

Jak dotąd, dzięki biegom charytatywnym przekazaliśmy blisko 150 tys. złotych na rzecz poprawy warunków leczenia w szpitalu dziecięcym w Prokocimiu.

Fundacja Tesco Dzieciom