Bieg Rodzinny

• Biegniemy na dystansie 3,525 km, start o godzinie 12.00 na bulwarze wokół Błoń krakowskich, w okolicy miasteczka biegowego,
  • trasa:

Start: Al. 3. Maja (deptak na wysokości Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana, w kierunku Cichego Kącika)

• (w lewo) ul. Piastowska – zatoka parkingowa, chodnik,
    • (w lewo) ul. Na Błoniach – jezdnia,
    • (w lewo) al. Focha – deptak,
    • (w lewo) al. 3-go Maja – deptak (bez ścieżki rowerowej).

Meta: Al. 3. Maja (deptak na wysokości Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana)

• w biegu obowiązuje limit czasowy – 90 minut. Spokojnie wystarczy na to, aby trasę pokonać marszem a nawet bardzo spokojnym spacerkiem,
  • w biegu biorą udział zarówno osoby dorosłe, jak i dzieci,
  • z przyczyn bezpieczeństwa prosimy, aby rodziny z małymi dziećmi nie ustawiały się w czołówce linii startu

Zapisy na bieg

• Do dnia 20 sierpnia 2017 roku można dokonywać zapisu przez Internet za pomocą formularza http://zapisy.sts-timing.pl/189/
  • w dniach 25 i 26 sierpnia 2017 roku w miarę wolnych miejsc w Biurze Zawodów. Biuro Zawodów usytuowane będzie na terenie zielonym Błoń, od strony Al. 3 Maja, na wysokości Stadionu Miejskiego im. Reymana.

Opłaty

BIEG RODZINNY UDZIAŁ DZIECI
PŁATNOŚĆ NA KONTO BANKOWE DO 20 SIERPNIA 30zł 5zł
PŁATNOŚC GOTÓWKĄ W BIURZE ZAWODÓW W DNIACH 25-26 SIERPNIA 40zł

Do dnia 20. sierpnia 2017 roku:

• poprzez system TPAY – opłatę startową wnosi się po zakończeniu rejestracji,  opłaty dokonuje się za pomocą automatycznego systemu płatności, dostępnego na stronie internetowej http://zapisy.sts-timing.pl/189/
  • przelewem na konto Krakowskiego Klubu Biegacza „Dystans” - ALIOR BANK 64 2490 0005 0000 4600 6282 7338 z opisem zawierającym imię i nazwisko i rok urodzenia Uczestnika oraz rodzaj zawodów (np. imię i nazwisko/rok urodzenia/BIEG RODZINNY FUNDACJI TESCO lub BIEG GŁÓWNY FUNDACJI TESCO lub BIEG NA SZPILKACH FUNDACJI TESCO lub BIEG RODZINNY i BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO lub BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO)

W dniach 25 i 26 sierpnia 2017 w Biurze Zawodów Biegu Charytatywnego

W Biurze Zawodów płatności można dokonać tylko gotówką.

Klasyfikacje

KATEGORIA BIEG RODZINNY
KOBIETY I, II, III MIEJSCE
MĘŻCZYŹNI I, II, III MIEJSCE
JESTEM Z TESCO - KOBIETY I, II, III MIEJSCE
JESTEM Z TESCO - MĘŻCZYŹNI I, II, III MIEJSCE

KATEGORIA „JESTEM Z TESCO” – oznacza kategorie dla pracowników Tesco Polska Sp. z o.o., zatrudnionych na umowę o pracę, którzy w momencie dokonywania zapisu przez Internet, bądź w Biurze Zawodów oznaczyli kategorie „JESTEM Z TESCO”. Weryfikacja uczestników w tej kategorii prowadzona będzie przez Fundację.

• Biuro zawodów czynne będzie w dn. 25 sierpnia 2017r. (g. 15.30-20.30) i 26 sierpnia 2017r. (g. 7-15). Kontakt z Biurem Zawodów do 24 sierpnia wyłącznie pod adresem e-mailowym: bieg.fundacjatesco@dystans.krakow.pl
  • Rejestracja na bieg, czyli odbiór pakietu i numeru startowego (po wcześniejszym zapisie przez Internet, lub w biurze zawodów)odbywa się w biurze zawodów – wymagany jest dowód osobisty i wypełnienie oraz podpisanie stosownych oświadczeń (przedstawione w Regulaminie biegu). Możliwa jest rejestracja za pośrednictwem osób trzecich (patrz Regulamin biegu).

PIĄTEK
(25 sierpnia 2017r.)
15.30 - 20.30 Zapisy i rejestracja w Biurze Zawodów Uczestników BIEGU RODZINNEGO
SOBOTA
(26 sierpnia 2017r.)
 7.00 - 11.30 Zapisy i rejestracja w Biurze Zawodów Uczestników BIEGU RODZINNEGO

• limit pakietów i numerów startowych dla dorosłych uczestników w biegach (rodzinny, główny, na szpilkach) wynosi 2400 osób. Limit pakietów i numerów startowych dla dzieci we wszystkich biegach (rodzinny, biegi dzieci, rodzinny + biegi dzieci) wynosi 600 osób.