Bieg Na Szpilkach

• biegniemy na dystansie 100 metrów, start o godzinie 11.00 na bulwarach wokół Błoń, przy miasteczku biegowym,
  • trasa biegu wytyczona będzie na twardej nawierzchni asfaltowej,
  • przed startem należy udać się na pomiar wysokości szpilek, które muszą mieć minimum 7 cm wysokości i nie mogą być zakryte powyżej kostki, nie mogą mieć cholewki, koturny i platformy. Butów – szpilek nie można mocować do nogi i stopy przy pomocy zapięcia, pasków,  taśmy klejącej ani w żaden inny sposób. Pomiar obcasa wykonywany będzie od strony zewnętrznej buta, od nasady do jego końca. Po otrzymaniu potwierdzenia akceptującego wysokość szpilek (naklejka na but), uczestniczka może wziąć udział w biegu.

Zapisy na bieg

• do dnia 20 sierpnia 2017 roku można dokonywać zapisu przez Internet za pomocą formularza http://zapisy.sts-timing.pl/189/
  • w dniach 25 i 26 sierpnia 2017 roku w miarę wolnych miejsc w Biurze Zawodów. Biuro Zawodów usytuowane będzie na terenie zielonym Błoń, od strony Al. 3 Maja, na wysokości Stadionu Miejskiego im. Reymana.

Opłaty

BIEG NA SZPILKACH
PŁATNOŚĆ NA KONTO BANKOWE
DO 20. SIERPNIA
40zł
PŁATNOŚĆ GOTÓWKĄ W BIURZE ZAWODÓW
W DNIACH 25-26 SIERPNIA
50zł

Do dnia 20. sierpnia 2017 roku

• poprzez system TPAY – opłatę startową wnosi się po zakończeniu rejestracji,  opłaty dokonuje się za pomocą automatycznego systemu płatności, dostępnego na stronie internetowej http://zapisy.sts-timing.pl/189/
  • przelewem na konto Krakowskiego Klubu Biegacza „Dystans” - ALIOR BANK
    64 2490 0005 0000 4600 6282 7338 z opisem zawierającym imię i nazwisko i rok urodzenia Uczestnika oraz rodzaj zawodów (np. imię i nazwisko/rok urodzenia/BIEG RODZINNY FUNDACJI TESCO lub BIEG GŁÓWNY FUNDACJI TESCO lub BIEG NA SZPILKACH FUNDACJI TESCO lub BIEG RODZINNY i BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO lub BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO),

W dniach 25 i 26 sierpnia 2017 roku w Biurze Zawodów Biegu Charytatywnego

W Biurze Zawodów można dokonać płatności tylko gotówką.

Klasyfikacje

KATEGORIA BIEG GŁÓWNY
OPEN I, II, III MIEJSCE
JESTEM Z TESCO - OPEN I, II, III MIEJSCE

KATEGORIA OPEN – oznacza wspólną klasyfikacje kobiet i mężczyzn,

KATEGORIA „JESTEM Z TESCO” – oznacza kategorie dla pracowników Tesco Polska Sp. z o.o., zatrudnionych na umowę o pracę, którzy w momencie dokonywania zapisu przez Internet, bądź w Biurze Zawodów oznaczyli kategorie „JESTEM Z TESCO”. Weryfikacja uczestników w tej kategorii prowadzona będzie przez Fundację.

• Biuro zawodów czynne będzie w dn. 25 sierpnia 2017r. (g. 16-20) i 26 sierpnia 2017r. (g. 7-15). Kontakt z Biurem Zawodów do 24 sierpnia wyłącznie pod adresem e-mailowym: bieg.fundacjatesco@dystans.krakow.pl
  • Rejestracja na bieg, czyli odbiór pakietu i numeru startowego (po wcześniejszym zapisie przez Internet, lub w biurze zawodów)odbywa się w biurze zawodów – wymagany jest dowód osobisty i wypełnienie oraz podpisanie stosownych oświadczeń (przedstawione w Regulaminie biegu). Możliwa jest rejestracja za pośrednictwem osób trzecich (patrz Regulamin biegu).
PIĄTEK
(25 sierpnia 2017 r.)
15.30 - 20.30 Zapisy i rejestracja w Biurze Zawodów Uczestników
BIEGU NA SZPILKACH
SOBOTA
(26 sierpnia 2017r.)
7.00 - 10.30 Zapisy i rejestracja w Biurze Zawodów Uczestników
BIEGU NA SZPILKACH

• limit pakietów i numerów startowych dla dorosłych uczestników w biegach (rodzinny, główny, na szpilkach) wynosi 2400 osób.