Bieg Dla Dzieci

-        Dzieci biegną na różnych dystansach, w zależności od wieku:

• · BIEG NA 50m Super Wilki - dzieci urodzone w roku 2014 bądź później (3 latki i młodsze)

g. 09.00 – start dziewczynki I g. 09.10 – start chłopcy

• · BIEG NA 100m Super Orły- dzieci urodzone w roku 2013 (4 latki)

g. 09.20 – start dziewczynki I g. 09.30 – start chłopcy

• · BIEG NA 100m Super Rysie - dzieci urodzone w roku 2012 (5 latki)

g. 09.40 – start dziewczynki I g. 09.50 – start chłopcy

• · BIEG NA 200 m Super Niedźwiedzie - dzieci urodzone w roku 2011 (6 latki)

g. 10.00 – start dziewczynki I g. 10.10 – start chłopcy

• · BIEG NA 200 m Super Żbiki - dzieci urodzone w roku 2010 (7 latki)

10.20 – start dziewczynki I 10.30 – start chłopcy

• · BIEG NA 200 m Super Sowy - dzieci urodzone w roku 2009 (8 latki)

g. 10.40 – start dziewczynki I g. 10.50 – start chłopcy

• · BIEG NA 300 m Super Lisy - dzieci urodzone w roku 2008(9 latki)

g. 11.00 – start dziewczynki I g. 11.10 – start chłopcy

• · BIEG NA 300 m Super Dziki - dzieci urodzone w roku 2007(10 latki)

-        Trasy biegów wytyczone zostaną na terenie zielonym Błoń krakowskich, w okolicy miasteczka biegowego,

-        zapis na bieg:
- do dnia 20 sierpnia 2017 roku można dokonywać zapisu przez Internet za pomocą formularza http://zapisy.sts-timing.pl/189/Dzieci można zapisać na biegi dziecięce, bieg rodzinny lub biegi dziecięce + bieg rodzinny.

-        Dziecko bierze udział w biegu rodzinnym pod warunkiem uczestnictwa razem z nim opiekuna – osoby dorosłej, która jest również uczestnikiem biegu rodzinnego (wymagane wskazanie tej osoby w momencie rejestracji w biurze zawodów),

-        Opłata za udział jednego dziecka wynosi 5 złotych, płatne:

do dnia 20 sierpnia 2017 roku:

ü  poprzez system TPAY – opłatę startową wnosi się po zakończeniu rejestracji,  opłaty dokonuje się za pomocą automatycznego systemu płatności, dostępnego na stronie internetowej http://zapisy.sts-timing.pl/189/

ü   przelewem na konto Krakowskiego Klubu Biegacza „Dystans” - ALIOR BANK
z opisem zawierającym imię i nazwisko i rok urodzenia Uczestnika oraz rodzaj zawodów (np. imię i nazwisko/rok urodzenia/BIEG RODZINNY FUNDACJI TESCO lub BIEG GŁÓWNY FUNDACJI TESCO lub BIEG NA SZPILKACH FUNDACJI TESCO lub BIEG RODZINNY i BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO lub BIEGI DZIECI FUNDACJI TESCO),

w dniach 25 i 26 sierpnia 2017 roku w Biurze Zawodów Biegu Charytatywnego. W Biurze Zawodów można dokonać płatności tylko gotówką.

-        W biegach dzieci nie będzie prowadzona klasyfikacja. Dzieci biorące udział w biegu rodzinnym podlegają pod klasyfikację tego biegu:

KATEGORIA

BIEG RODZINNY

KOBIETY

I, II, III MIEJSCE

MĘŻCZYŹNI

I, II, III MIEJSCE

-        Biuro zawodów czynne będzie w dn. 25 sierpnia 2017r. (g. 15.30-20.30) i 26 sierpnia 2017r. (g. 7-15). Biuro Zawodów usytuowane będzie na terenie zielonym Błoń, od strony Al. 3 Maja, na wysokości Stadionu Miejskiego im. Reymana.

- Kontakt z Biurem Zawodów do 24 sierpnia wyłącznie pod adresem e-mailowym: bieg.fundacjatesco@dystans.krakow.pl,

-        Rejestracja na bieg, czyli odbiór pakietu i numeru startowego (po wcześniejszym zapisie przez Internet, lub w biurze zawodów)odbywa się w biurze zawodów – wymagany jest dowód osobisty i wypełnienie oraz podpisanie stosownych oświadczeń (przedstawione w Regulaminie biegu). Możliwa jest rejestracja za pośrednictwem osób trzecich (patrz Regulamin biegu).Rejestracji może dokonać wyłącznie osoba dorosła,

-        limit pakietów i numerów startowych dla dzieci we wszystkich biegach (rodzinny, biegi dzieci, rodzinny + biegi dzieci) wynosi 600 osób,

PIĄTEK (25 sierpnia 2017r.)

15.30-20.30

Zapisy i rejestracja w Biurze Zawodów Uczestników
BIEGU RODZINNEGO I DZIECIĘCYCH ZAWODÓW BIEGOWYCH

SOBOTA (26 sierpnia 2017r.)

7.00 – 8.30

Zapisy i rejestracja  w Biurze Zawodów Uczestników